tirsdag 25. juni 2013

Prokrastinering og akrobatiske øvelser...

Maling er kjøpt inn for lenge siden i påvente av at minstemann skulle begynne å legge seg tidligere på kvelden, og det har han altså begynt med for en stund siden. Imens stod malingen fremdeles i boden. Men så begynte datoen for sommerferien å nærme seg med stormskritt, og da skal vi jo ikke være nærheten av boden. Altså måtte malingen fram sammen med gråpapir og malerkoster. Det var altså prokrastineringen.
Når det gjelder akrobatiske øvelser, innebærer det å lene seg fram, smyge seg rundt ting og klatre over sofaen som skimtes i øvre venstre del av bildet. Alt dette mens man forsøker å ikke få maling på de vanlige klærne sine (for dette er jo relativt fort gjort sånn at man ikke orker å finne fram malerklær). Senga til Johan har nå fått seg et strøk grunning og så skal den bli blå til slutt. Det jobbes altså på flere fronter her, og leiligheta vår fylles med ting og tang som skal på hytta (noen har kanskje lagt merke til en stor madrass på bildet, den skal også bo på hytta). Det skal bli godt å flytte inn på hytta, på mer enn en måte! 

4 kommentarer:

 1. Så festlig! AKKURAT den samme senga ligger fraskrudd i deler i min stue også! Den er riktignok ferdigmalt (i går) i fargen macchiato., og skal få nytt liv på hytta. Fin seng da!! ;-)

  SvarSlett
 2. Det er artig å gi gamle møbler nytt liv. Jeg har fire kvelder igjen før senga har fått to strøk retroblå, gleder meg til å se ferdig resultat. Skulle bare ønske at kjellerstua var litt bredere...

  SvarSlett
 3. Dette virker veldig kjent, du! ;) Det står en boks maling her også, og venter på å bli brukt på soverommet hjemme. Et skap skal males, samt listverk. Men jeg kan jo ikke male samme dag som vi skal sove der, ikke sant? Sjøl om det ikke er oljemaling... Dermed blir dette prosjektet stadig utsatt. Det er jo mye morsommere å male møbler o.l. på hytta! Der har jeg brukt litervis med maling på eldre møbler. Hvis denne (kjedelige) jobben ikke blir gjort før vinteren, blir det for kaldt inne på soverommet for holde på med slikt... Uff, er visst nok en gang utsatt for slik prokrastinering, jeg også.
  Men kanskje, etter ferien...!

  SvarSlett