søndag 19. august 2012

Arbeidsferien er over, og tempoet går ned.

Knut har hatt en intens forsommer på hytta, men nå er hverdagen tilbake og framdriften vil avta. Nå blir det helgejobbing, og med en liten en som krever sitt og en gravid kone begrenser det seg hva vi får gjort på en kort helg.

Hytta har fått et strøk beis, og nedløpene for takrennene er ferdig montert. Strøk nr to får vente til neste sommer, for nå kan hytta møte vinteren uten problemer.






Innvendig har vi hatt elektriker på besøk, han har trekt opp alle rør så nå er det bare å legge panel på vegger. Vi har bestemt oss for å sette bort flislegging på badet, dette blir vel gjort en gang i løpet av høsten. Flisene er bestilt, det blir store, hvite flis på vegg og mindre, grå flis på gulv. Gulvfliser til yttergang er også bestilt, her blir det store, grå flis. Baderomsinnredningen er også bestilt, vi havnet på Scanbad Dansani.

Vedovnen er også i boks, vi har bestilt en Lotus Liva 2G. I utgangspunktet hadde vi falt for en firkanet ovn (Quadro 2), men vi var redde for at det skulle bli mye askesøl pga stor døråpning så vi endte opp med denne.
Bildet er lånt fra modena.no.

Mange beslutninger er nå tatt, og det føles bra.

3 kommentarer:

  1. Hei Krokahaugen.

    Dette ser jo riktig så bra ut da. Dere får en superflott hytte. Blir nok mye kos hær ja.
    Vi har også brukt mye tid i ferien til hyttebygging. Nå som jobben har tatt over vil nok tempoet på hytta bli deretter. Men regner med innflytting om ikke så lang tid.
    Lykke til videre.
    Vi sees ;-)

    Hilsen oss ved "Fruens vilje"

    SvarSlett
  2. Vi er godt fornøyd med hytta så langt, tror den kommer til å passe godt til våre behov :)

    SvarSlett