lørdag 27. august 2011

Hytta er bestilt!

Prosessen er nå kommet så langt at hytteleveransen er spikret. Kontrakten er underskrevet, og hytta skal leveres rett før pinse neste år. Det ble en tilpasset versjon av Aurora 994. Vi har speilvendt hytta for å best mulig utsikt fra kjøkken og stue, samt fjernet takutstikk over inngangspartiet. Med takutstikket ble hytta for stor i forhold til bestemmelsene i reguleringsplanen. Vi har også forlenget kjøkkendelen av hytta med 60 cm, dette for å få en bedre løsning med kjøleskapet. Ideen til dette fikk vi fra en annen hytteblogg, Strandafjellet.


Høsten og vinteren går nok med til utallige timer med surfing for å finne de optimale løsningene for alt inne og ute. Skal hytta beises eller males? Skal den være lys eller mørk? Hvor skal alle elektriske punkt plasseres, hvilken belysning er best? Hvordan skal badet være, og hvilket kjøkken skal vi velge? Mange ting skal på plass før hytta kommer, tror det er greit at vi har høsten og vinteren foran oss.

2 kommentarer:

  1. Så gøy at vi har inspirert dere til å legge på de ekstra 60 cm. Vi er veldig fornøyd med dette!!
    Lykke til med våren og oppsett av hytta. Skal følge med dere!

    SvarSlett
  2. Vi syns deres løsning var veldig bra, så da måtte vi kopiere. Utrolig nyttig å se hvordan andre gjør det, så bloggene er veldig fine å følge med på!

    SvarSlett