søndag 2. juni 2013

To skritt fram og ett tilbake...

Og så to fram igjen... Det har skjedd mye de to siste månedene, og med en del ekstra arbeid har resultatet blitt bra. Nå er det ett år siden dugnaden, og mye arbeid er gjort og mye gjenstår. Vi håper at vi kan flytte inn i løpet av sommeren, men med to små barn må hytta være rimelig ferdig før vi tar den i bruk. Og ikke minst, vi har det jo veldig fint hos svigers.

Når det gjelder to skritt fram og ett tilbake, var det gulvene som ble en ekstra utfordring. Dersom vi bare hadde lakket gulvene hadde vi kunnet levd lykkelig uvitende, men det gjorde vi jo ikke. Vi ville ha farge på gulvene, og da dukket det opp tversgående striper over alt. Ikke pent. Saltdalshytta tok saken, og ryddet raskt og greit opp. Vi måtte så slipe gulvene for å fjerne fargen, og så beise på nytt. Og så lakke. Mye jobb, men nå er det gjort. Gulvene ble veldig fine, og vi er superfornøyd med fargen.


 
Heldigvis forsvant stripene etter slipingen, og resultatet ble bra!


Etter beising med valnøttfarget beis (interiørbeis) har vi lakket tre strøk med trestjernes gulvmatt for å få et oljet utseende på gulvet.
 


2 kommentarer:

  1. Resultatet vart iallefall veldig fint tilslutt! Meget flott golv! :)

    SvarSlett